2 dagen UItwaaien op TEXel

Zilvermeeuw 4

Vrijdag 22 en zaterdag 23 mei - Texel

Texel daar moet je een keer geweest zijn!! Kom Ook is er al diverse keren geweest en het blijft leuk om nog eens een keer te gaan. We hopen hier dit jaar op vrijdag 22 en zaterdag 23 mei (precies de dag na Hemelvaartsdag) naar toe te gaan. We logeren in groepsverblijf “De Zilvermeeuw”, Randweg 1-3, De Koog.

We hebben een optie voor deze locatie voor 2 weken (uiterlijk tot 18 maart)! Daarom zou het fijn zijn als je per ommegaande kunt reageren. Dit prachtige uitje gaat alleen door bij voldoende deelname (minimaal 45 personen).

Programma (ligt nog niet helemaal vast):
De auto’s laten we in Den Helder staan. Op het eiland huren we fietsen en tandems, waarop we een flink deel van het eiland hopen te bekijken. Daarnaast zullen we een duin- en strandwandeling gaan maken.

Op zaterdag hopen we vanuit Oudeschild mee te varen met een garnalenkotter op de Waddenzee. De TX 10 “Emmie” laat ons een stukje van de Waddenzee zee. Misschien zien we nog zeehonden liggen op de zandbanken. Gevangen garnalen worden direct aan boord bereid en verdeeld onder de meevarenden. Na de boottocht brengen we de fietsen terug en gaan we met de veerboot weer naar het vaste land.

De kosten zullen ongeveer € 90,- p.p. bedragen. Hierbij is inbegrepen: overnachting, toeristenbelasting, diner, ontbijt. Lunchpakket op zaterdag, tweemaal veerboot, fietshuur en de tocht met de garnalenkotter.

Geef je hier zo spoedig mogelijk op!

Heb je vragen, bel dan naar Annet ten Hove, tel. 06-41755479 of mail naar info@komookgroep.nl.

Bij annulering wordt er € 15,- in rekening gebracht voor de gemaakte onkosten.

Te zijner tijd krijg je een brief met verdere informatie. We hopen weer een groot aantal jongeren (vanaf 20 jaar) te ontmoeten.

Lijkt het je wat? KOM OOK! En neem anderen mee!

Texel zeehond
Texel garnalenboot 2

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.