Wat doen wij?

Vooral op speciale feestdagen (Koninginnedag, 2e Paas- en Pinksterdag, Hemelvaartsdag) en op zaterdagen. De invulling van de avonden is heel divers: pittige sprekers, stevige debatten, aangrijpende video's of een vrolijke quiz. Sfeer is er iedere avond. Het is altijd gezellig om onder het genot van een drankje met elkaar bij te praten.

De Kom Ook kent verschillende locaties.

De vaste locatie is zalencentrum De Haen aan de Brink 10 in Hoevelaken. 
Er is ook een avond in De Parel (Hervormd Centrum), Talmastraat 9 in Hardinxveld-Giessendam. Als de zaal bezet is, zoeken we een andere plek in het midden van het land. Zie de agenda voor de exacte data en plaatsen.

LO-HG-15102916-13272a-1 (Large)


Afwisselend programma

Het jaarprogramma is zeer afwisselend. De ene avond een pittige spreker, de andere keer een stevig debat over politiek of asielzoekers. Dan weer een video over de Tweede Wereldoorlog of een dialezing. Er zijn ook avonden waarop we een quiz spelen of gaan bowlen. Af en toe is er een wandeling in het bos of langs het strand. Ook gaan we wel eens enkele dagen uit in eigen land (Texel) maar ook trips naar steden in het buitenland (Parijs, Londen, Praag etc.) De avonden beginnen om 19.15 uur met koffie en thee. Een half uur later start het programma. Rond de klok van 22.00 uur sluiten we af zodat er nog tijd is om met elkaar na te praten. De entree is € 9,- p.p. Dit bedrag is inclusief 2 consumpties. De rest wordt besteedt aan zaalhuur, sprekers en advertenties. 

Gijzeling en vergeving28


Kom Ook!

  • Ben je nieuwsgierig geworden naar ons programma? Kom Ook!
  • Wil je de sfeer eens proeven? Kom Ook!
  • Zin in een verantwoorde besteding van je avond? Kom Ook!
  • Tot ziens bij Kom Ook!


Voor elke activiteit versturen we per email een nieuwsbrief, met daarin een uitgebreid programma. Wil je voortaan ook de nieuwsbrief van 'de Kom Ook' ontvangen geef dan je mailadres door. Ideeën en voorstellen zien we graag: 
info@komookgroep.nl

Hieronder een avond in Hoevelaken, met ds. Van Olst over het onderwerp: Verlangen naar de wederkomst.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.