Armeense arts Gor Khatchikyan: ‘Het leven is niet maakbaar’

Gor boek corona

Zaterdag 29 augustus – 19.45 uur – Harskamp (Molenweg 12, 6732 BL)

 VOLGEBOEKT - kan niet meer aangemeld worden

Nederland is in de ban van de coronacrisis. Er zijn weer verregaande maatregelen genomen om de snelle verspreiding van het virus tegen te gaan.

Arts en christen zijn op de overvolle IC in Nederland, Gor Khatchikyan (33 jaar) weet het te realiseren. Maar de tragische verhalen van coronapatiënten gaan ook hem niet in de koude kleren zitten. Moeilijke dilemma’s, wie wordt behandeld en wie niet? Waar haalt de arts die zoveel ellende te zien krijgt dan toch hoop vandaan?

Ooit was hij een vluchteling uit Armenië die onderdak zocht. De jaren na aankomst zijn jaren van grote onzekerheid. Ze gaan van AZC naar AZC en van afwijzing naar afwijzing. Uiteindelijk is het gezin ‘hartstikke uitgeprocedeerd’. Tot het generaal pardon anders beslist. Het verhaal van Gor laat zien wat hem drijft. Wat ze meemaken als ze hier komen. Hoe wij Nederlanders met hen omgaan. Maar zou het zo kunnen zijn dat die ‘gelukzoekers’ ook ‘gelukbrengers’ kunnen worden?

Op deze avond vertelt hij zijn levensverhaal en Gor zal je meenemen in zijn wereld van de spoedeisende hulp in tijden van corona.

Klik hier voor de reportage in het Reformatorisch Dagblad.

Kom Ook! Aanvang 19.45 uur en de inloop is vanaf 19.00 uur. De avond wordt gehouden in het gezellige partycentrum De Molen in Harskamp. Grote zalen en een mooi terras. Entree is € 12, inclusief 2 drankjes en hapje.
Het bedrag mag je overmaken op: NL36 RABO 0116 5968 99 t.n.v. A. ten Hove.

Ook mogelijk is om vooraf mee te eten (18:00 uur): patat met kroket of frikandel  en bakje ijs met slagroom. De kosten hiervan is € 11,- incl. 1 drankje.

 We ons houden aan de richtlijnen van het RIVM. Wil je daar zelf ook goed opletten?

VOLGEBOEKT - KAN NIET MEER AANGEMELD WORDEN

Gor boek

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.