De strik ontkomen (ervaringen met occultisme) - Frieda Mout-van der Linden

Frieda Mout 1
Frieda Mout boek

Zaterdag 24 november - 19.45 uur - Hoevelaken

Ze ging naar de kerk, ging zelfs aan het avondmaal. Toch was Frieda Mout-van der Linden occult belast. Pas na tien jaar werd ze bevrijd.
"Ik was verblind".

De duivel probeert op allerlei manieren ons leven binnen te dringen. Occultisme is een van zijn belangrijkste wapens. Veel mensen denken dat ze veilig zijn voor deze aanvallen. Ze gaan immers trouw naar de kerk en lezen de Bijbel. Des te erger is het om te zien hoe veel christenen verstrikt raken in het web van de duivel. Ze bezoeken magnetiseurs en iriscopisten, lezen verkeerde boeken en kopen middelen die occult belast zijn. En is Halloween een onschuldig kinderfeestje?

Op deze avond zal Frieda Mout vertellen hoe zij, samen met haar gezin, in de greep van het occultisme kwam en welke gevolgen dat voor hun leven had. Haar verhaal is een waarschuwing, maar ook een bemoediging. De Heere is sterker dan de satan en Hij wil ons bevrijden!

Frieda Mout–van der Linden (82 jaar) is auteur van vele kinderboeken. Klik hier voor de reportage in het Reformatorisch Dagblad.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.