Duistere machten ook in de kerk? - geannuleerd!

Paul
halloweensinister
Paul boek geestelijke strijd
Paul boek occulte

Zaterdag 31 oktober - 19.45 uur - Harskamp - Partycentrum De Molen, Molenweg 12.  GEANNULEERD

Duistere machten ook in de kerk?

De populariteit van Halloween dat op zaterdag 31 oktober weer gevierd wordt groeit! Gegriezel in de uitgeholde pompoenen, angstaanjagende maskers, skeletten, ‘Het feest van de duisternis’ overal kom je het tegen. In de winkelstraat, attractieparken etc. Soms lijkt het alleen maar volksvermaak, maar de achtergrond van dit feest is veelzeggend

Steeds meer mensen stellen zich open voor geestelijke machten en krachten die niet uit God zijn. Ook in onze gezindte.
Kennis vermeerderen over de duistere wereld jaagt misschien schrik aan, maar kan ook helpen om bij God bescherming te vinden.
Aan de hand van praktische voorbeelden geeft dr. Paul inzicht in wat zich afspeelt in de wereld om ons heen. Duivelse activiteiten en achtergronden in alternatieve geneeswijzen, boeken, films, muziek en spelletjes komen aan de orde.
Hoe kun je bevrijding vinden als je op dit gebied te ver bent gegaan?

Professor dr. M.J. Paul is predikant en docent Oude Testament. Hij heeft in de afgelopen jaren boeken en artikelen gepubliceerd over occultisme en bevrijding. Op dit gebied heeft hij baanbrekend werk verricht voor de reformatorische kringen.

Kom Ook! Aanvang 19.45 uur, inloop vanaf 19.15 uur. Partycentrum De Molen, Molenweg 12 in Harskamp.Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.