Een onverwachte wending

Ds Groot J C 2
Roelof scan
Roelof scan 1

Zaterdag 24 juni - 19.45 uur in Hoevelaken

Wat als … ik getroffen wordt door een ernstige ziekte? Wat als … mijn leven een onverwachte wending krijgt?

Het leven van Roelof Bovendorp heeft een onverwachte wending gekregen. Roelof was jong, net getrouwd en had net een nieuwe baan. Hij leek kerngezond, maar bleek een grote hersentumor te hebben. Een zeer gevaarlijke operatie volgde en na bestralingen krijgt hij nu chemotherapie. Zijn leven staat op z’n kop. Maar … Roelof mag ook ervaren dat hij tijdens deze zware weg Gods Hulp mag ervaren!

Ds. J.C. de Groot (emerituspredikant, Dordrecht) kan hierover meepraten. Hij trouwde niet in de kerk, zette de bloemetjes buiten tijdens zijn periode als politieagent en zag slechts sporadisch een kerk van binnen. Totdat ‘het moment waarop de Heere me velde’. Hij werd door een wonder gered uit de handen van drie zeer vuurgevaarlijke criminelen. De Heere had een taak voor hem in Zijn koninkrijk. Maar … door ziekte moest ds. De Groot na vijftien jaar predikant te zijn geweest met vervroegd emeritaat. Toch is hij intens dankbaar dat hij het Woord nog mag bedienen.

Op deze avond zal Ds. De Groot spreken over hoe levensnoodzakelijk het is om vandaag bereid te zijn om God te ontmoeten. Roelof zal vertellen b.l.e.w. hoe zijn leven is verandert én hoe de Heere hem in deze omstandigheden hem helpt

Kom Ook naar deze indrukwekkende avond! Aanvang 19.45 uur, inloop 19.15 uur.

Roelof tuin

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.