GEZELLIGE AVOND MET DVD EN KEGELEN

Zaterdag 24 december 19.45 uur -  Gezellige avond met DVD en kegelen - Hoevelaken

Vanaf 19.15 ben je van harte welkom voor de koffie en thee. Rond 19.45 uur wordt de DVD ‘Gevangen in het Kruisvuur' vertoond. 

Daarna duiken wij de mooie vernieuwde kelder in waar gelegenheid is om met elkaar gezellig te borrelen onder het genot van een hapje en een drankje. Ook is het mogelijk om te kegelen.         

De DVD ‘Gevangen in het Kruisvuur’ gaat over het lijden van de christenen in Peru, Colombia en Mexico.

In deze film krijgt u een realistisch beeld van de situatie van christenen in bovengenoemde landen. De film neemt u mee naar de Mexicaanse deelstaat Chiapas, waar 35.000 protestantse indianen van huis en haard verdreven zijn vanwege hun geloof. En naar Peru, waar talloze christenen onschuldig gevangen zitten op beschuldiging van collaboratie met de guerillas. Deze guerillas op hun beurt oefenen weer een ware terreur uit onder vooral de protestantse Quechua-indianen (De nazaten van de roemruchte Inca') hoog in de Andes. En tenslotte naar Colombia waar iedereen lijdt onder regelrechte anarchie, de christenen in het bijzonder. De spelers in dit docudrama zijn de slachtoffers zelf. Wat hun is overkomen spelen zij na voor de camera, een emotionele krachtinspanning, maar zij vonden het belangrijk dat u weet wat hun is overkomen.

Kom kijken naar deze indrukwekkende film (gemaakt door Opendoors)!

Daarna gezellig na borrelen met hapjes in de sfeervolle kegelzaal.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.