Gods werk gaat door!

Evangelist J.W.N van Dooijeweert

Dooijeweert 2
Foto Alfredo Kindergroepje

Zaterdag 15 april 19.45 uur in Hardinxveld-Giessendam

Evangelist Van Dooijeweert is samen met zijn vrouw aan het 17e jaar in Peru bezig. Zij mogen daar werken als toerusters van plaatselijke predikanten en zendelingen. Hierbij komen zij in heel nauw contact met de cultuur van de Indianen, de cultuur van de mensen die in de bergen op zo'n 4000 a 5000 meter hoogte wonen.

Van Dooijeweert (Gereformeerde Gemeente) en zijn vrouw Nellie zijn blij verrast om telkens weer te  ontdekken hoe het werk van de Heere doorgaat. Diep in de jungle, hoog in de bergen en zelfs midden in de wereldsteden zoals bijvoorbeeld Lima met 10 miljoen inwoners. Zij zien het steeds weer: “Geloven is niet iets van vroeger maar juist ook van vandaag!”

Naar zij ontdekken ook steeds weer dat de Heilige Geest in de harten van de heidense mensen precies eender werkt als in ons land. Kortom: De Heilige Geest is niet cultuurgebonden, maar Hij leidt altijd naar Christus als enige weg tot zaligheid.

Deze avond willen ze ons iets laten horen over hun ervaringen in dit grote land. Zij zullen jullie graag ontmoeten en vertellen van het werk dat God doet… Daar… en hier…

Kom Ook! Inloop voor koffie/thee om 19.15 uur en programma om 19.45 uur.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.