Het beste komt nog – Mevrouw Van den Berg

Riekske van den Berg
Riekske van den berg samen met man

Zaterdag 26 maart – 19.45 uur – Amersfoort – Fonteinkerk - Robert Kochstraat 4

  GAAT NIET DOOR!!!!!

Op deze avond hoopt mevrouw Van den Berg te vertellen over haar leven met God. Het thema is ‘het beste komt nog’.

Haar echtgenoot, ds. C. van den Berg, overleed in december 2019 op 60-jarige leeftijd aan de gevolgen van een ernstige ziekte.

Samen met zijn gezin woonde ds. C. van den Berg elf jaar in Zuidoost-Azië. Vele malen bezocht hij gevangenissen in Roemenië.

Ds. Van den Berg was een evangelist in hart en nieren. Hij had de gave om met mensen van allerlei slag contact te leggen en het evangelie met hen te delen. Of het nu op straat was, in de gevangenis of in China, altijd kwam hij met dezelfde boodschap: dat de Zoon des mensen gekomen is om te zoeken en zalig te maken wat verloren was.  Waar voelt hij zich nog thuis? “We hopen, straks, in het Vaderhuis.”

Mevrouw van den Berg deelde hetzelfde verlangen en was op dezelfde manier toegewijd. De deur van hun hart en huis stond te allen tijde voor iedereen open. Zij bleef achter met een groot gezin waarvan 2 (gehandicapt) geadopteerde kinderen. Op deze avond kijkt zij terug op de afgelopen jaren en welke lessen heeft zij geleerd van het leven en van God.

Gods trouw en Zijn grote daden, dwars door alle omstandigheden heen!


Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.