Joy gaat haar eigen weg na afscheid van mennonitische jeugd

Joy
Joy bruiloft
Joy jeugd

Maandag 2 april (2e Paasdag) – 19.30 uur - Amersfoort, Kruispuntkerk (let op: nieuwe locatie)

Een avond voor jongeren en ouderen! Meld je hier aan, voor 30-3! Het is nog steeds mogelijk. (opgave is verplicht!)

Als je het woord ‘Amish’ hoort, roept dit een bepaald beeld bij je op. Gevormd vanuit boeken óf een bezoek aan de Verenigde Staten! Op deze Kom Ook avond is een jonge, mennonitische vrouw onze gast. Joy is opgegroeid in de Verenigde Staten. Ze wil haar levensverhaal graag met ons delen. Ook zal ze vertellen over het leven in een amishgemeenschap. Jarenlang werd ze voortgedreven door onrust en wist ze niet wie ze zelf wasJoy trouwde met Huibert-Jan en kwam daardoor in Nederland terecht. Dat betekent voor Joy afscheid van haar leven als mennonitsche én toen van haar land. Zij wonen nu in Amerika en komen op familiebezoek naar Nederland.

‘Uiteindelijk is ons huis niet hier op aarde. Ik leer dat ik de goede dingen die ik heb meegekregen niet hoef weg te gooien, maar dat ik ook niet meer alles wat mijn ouders leren, hoef te omhelzen. Ik mag ontdekken wie ik zelf ben, ik mag mijn eigen weg gaan en leven van Gods genade.’

Op deze avond verzorgen Cor en Katya Ploeg, samen met hun kinderen Danik, Adriaan, Raïsa, Stacik en Anne-Stasia de muzikale begeleiding met vleugel, viool, cello en melodica. 

Welkom op deze bijzondere avond! Aanvang 19.30 uur, inloop 19.00 uur. Entree is € 10 inclusief 2 consumpties. 

Adres: Kruispuntkerk, Terschellingkade 22, 3826 DJ Amersfoort. Voor route klik hier. Bekijk dit goed en/of print het uit. De kerk is nieuw en het is gebouwd in een nieuwe wijk. Niet alle navigatiesystemen kennen dit adres! Vertrek op tijd omdat het even zoeken is!

Een avond voor jongeren en ouderen! Meld je hier aan, voor 30-3! Het is nog steeds mogelijk (opgave is verplicht!)

Joy koets
Cor Ploeg

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.