Korte metten met (faal)angst, onzekerheid en gebrek aan assertiviteit - Pieter Frijters

Pieter Frijters burnout 1
Pieter Frijters 5
pieter_frijters_boeken

Maandag 13 april (2e Paasdag) - 19.45 uur - Hoevelaken

We hebben allemaal wel eens in meer of mindere mate last van angst of onzekerheid. Of zouden op een prettige manier assertiever willen zijn en meer zelfvertrouwen willen hebben. In onze relaties met anderen, privé en op het werk. Pieter Frijters laat zien dat dit voor iedereen is weggelegd en hoe je dit realiseert.
Hij doet dat op een energieke, prettige en inspirerende wijze, waarbij de nodige humor niet ontbreekt.

Pieter Frijters heeft een veelbewogen leven achter de rug. Hij vocht jarenlang tegen (faal)angst, fobieën en onzekerheid. En raakte zelfs totaal burn-out. Hij zocht tevergeefs hulp bij verschillende artsen.

Per toeval ontdekte hij hoe hij zichzelf kon helpen en ontwikkelde de MindTuning-methode. Geen hocus pocus, maar een duidelijke, nuchtere, down to earth-methodiek, die snel korte metten maakt met gebrek aan zelfvertrouwen, te weinig assertiviteit, (faal)angst en zelftwijfel.
Samen met zijn team hielp hij afgelopen 28 jaar meer dan 31.000 mensen van  allerlei leeftijden van angsten, onzekerheid, fobieën, stotteren en burn-out af. En maakte daarmee de weg vrij voor een dynamisch, vrij en gelukkig leven.

Pieter Frijters staat bekend om zijn tomeloze energie, pakkende presentaties, zijn mensenkennis en zijn enorme drive om anderen te willen helpen het beste uit zichzelf te halen. 

Kom Ook! Aanvang 19.45 uur, inloop 19.15 uur. Entree € 10,- (incl. 2 consumpties).

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.