Licht in de duisternis in Noord Korea

Noord korea adv

Vrijdag 15 juni – 19.45 uur – De Bron, Maasstraat 1, Hardinxveld Giessendam

SDOK in samenwerking met  de JBGG, Kom Ook, Geloofstoerusting, HJW, HHJO, LCJ en Puntuit een avond over christenen in Noord-Korea. Tijdens de avond zal o.a. Zuster Goo spreken. Zij vertelt over haar leven als christen in Noord-Korea. Een avond over een heftig thema, maar ook vol inspiratie en bemoediging.
Angst. Onderdrukking. Onrecht. De nacht in Noord-Korea is verstikkend. Maar, er is ook goed nieuws! Ontdek op deze jongerenavond hoe het Evangelie licht brengt op de meest duistere plek op aarde.

Sprekers:
Zuster Goo woonde jarenlang als geheim christen in Noord-Korea. Zij vertelt ons haar aangrijpende verhaal. Eric Foley werkt al jaren onder Noord-Koreanen. Hij geeft ons een beeld van de huidige situatie van christenen in Noord-Korea.

Aanmelden: Laat je even weten via het Facebook-evenement of je ook komt én nodig je vriend(inn)en ook meteen even uit!

Meer over de Noord-Korea avond
De Noord-Korea avond wordt georganiseerd door Stichting De Ondergrondse Kerk (SDOK) in samenwerking met Hervormd Jeugdwerk (HJW), Landelijk Contact Jeugdwerk (LCJ), Hersteld Hervormde Jeugdwerkorganisatie (HHJO), Jeugdbond Gereformeerde Gemeenten (JBGG), Kom Ook Groep, Geloofstoerusting en Puntuit.

SDOK zet zich al meer dan vijftig jaar in voor vervolgde christenen. Iets dat zij in al die jaren telkens weer hebben ontdekt is dit: God werkt op de meest donkere plaatsen op aarde. Juist daar is Zijn Licht krachtig. In diepe duisternis is Hij aanwezig. Deze bemoediging willen zij niet voor onszelf houden. Daarom delen ze verhalen van vervolgde christenen, bijvoorbeeld via deze jongerenavond.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.