Met passie naar de top

Bergbeklimmer & Avonturier Katja Staartjes

Katja kaart

Zaterdag 1 februari - 19.45 uur - Hoevelaken 

Een indrukwekkende beeldlezing over de Himalaya, Passie, Persoonlijk Leiderschap en Samenwerken.

Bergbeklimmer Katja Staartjes neemt je met adembenemende beelden mee op expeditie naar het hooggebergte van de Nepalese Himalaya en de Pakistaanse Karakoram. Een verhaal over liefde voor de bergen en de lokale bevolking. Over leiderschap en samenwerken. Over verleggen en respecteren van je grenzen. Over omgaan met veranderende omstandigheden. En over loslaten en evenwicht.

Voor de pauze vertelt Katja over het klimmen boven 8000 meter. Na de pauze gaat de lezing over de Great Himalaya Trail, een 2000 kilometer lange voettocht door de Himalaya. Zij zal afsluiten met haar persoonlijke ervaring van de aardbeving van 2015 in Nepal (7,8 op Richter). Sindsdien zet de avonturier zich in voor de wederopbouw van het land. 

Katja Staartjes beklom als eerste Nederlandse vrouw de Mount Everest (8848 m). Ook leidde Katja enkele expedities in het hooggebergte. Behalve als motivatie-spreker voor organisaties werkt Katja als trainer/coach. Eerder deed zij uitgebreide managementervaring op in vaste en interim-posities. Van haar hand verscheen onlangs het boek ‘Topteams – samen bergen verzetten’, met prachtige foto’s.  Eerder schreef zij ‘Lopen over de grens’, ‘Top-inspiratie’ en ‘Hoog spel’. Meer informatie: www.katjastaartjes.nl

Kom Ook!
Aanvang 19.45 uur, inloop 19.15 uur. (Entree € 12 incl. 2 consumpties)

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.