Nee is oké - psychologe Michelle van Dusseldorp

Michelle 1
Michelle 6
Michelle boek

Maandag 2e Paasdag 18 april 19.45 uur - Amersfoort, De Schaapskooi, Magelhaenstraat 70, 3814 XP

Aanmelden z.s.m. via deze link

Nee is oké - meer genieten, minder moeten.
Iedereen ‘pleaset’. We hebben soms de neiging om anderen te pleasen, waardoor we voorbij gaan aan onze eigen grenzen, beperkingen, verlangens en behoeftes. Wij gaan soms zelfs voorbij aan wat God van ons vraagt en van ons wilt. Het resultaat is regelmatig een burn-out, of overspannenheid, verlies van vitaliteit en levenslust, of een identiteitscrisis of geloofscrisis. Het kan ook zijn dat je gewoon door gebrek aan grenzen niet lekker in je vel zit, of niet weet waar je goed aan doet.

Tijdens deze avond gaat Michelle alle please types langs, ze legt uit wat de kenmerken zijn, de valkuilen en hoe je kan leren om je eigen grenzen aan te voelen en aan te geven, zodat je je zelf niet meer voorbij loopt.

Michelle (geboren en getogen in Nieuw-Zeeland, maar woont inmiddels al 18 jaar met haar man en kinderen in Nederland) is psycholoog en therapeut. Ze leidt ook Christelijke therapeuten op. Hiervoor heeft ze een post-HBO opleiding ontwikkeld die bij het onderwijs-instituut Groundwork gegeven wordt. (zie www.groundwork.nl). Michelle heeft samen met Carianne Ros het boek "Nee is Oké" geschreven.

Dit wordt een boeiende avond. Klik hier voor aanmelden!

Entree is € 14, inclusief 2 drankjes en hapjes. Het bedrag mag je overmaken op: NL36 RABO 0116 5968 99 t.n.v. A. ten Hove

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.