Zaterdag 20 augustus 19.15 uur - Sliedrecht
Aanmelden kan tot en met donderdag 18 augustus. Aan het einde van de vakantieperiode organiseert de Kom Ook een gezellige jubileumactiviteit. Deel je vakantieherinneringen en foto's met je vrienden van de Kom Ook! We starten met een heerlijke barbecue op het terras van restaurant Bellevue in Sliedrecht.

Om 19.00 uur verzamelen we bij restaurant 'Bellevue', Merwestraat 55 in Sliedrecht, zodat we om 19.15 uur kunnen beginnen met een heerlijke barbecue op het mooiste plekje van Sliedrecht! Het restaurant ligt direct aan de rivier 'de Merwede', één van de drukst bevaren rivieren van Nederland.
Er is een ruim assortiment lekkernijen aanwezig! Wat denk je van kipfilet, speklapjes, kipsaté, spareribs, hamburgers, huzarensalade, rauwkostsalade, frites, appelmoes, stokbrood met (kruiden)boter én ... een heerlijk ijstoetje of toetje met ijs en slagroom ..?!

Eet je gezellig mee? Bij mooi weer op het terras! De kosten zijn voor dit arrangement maar € 20,00 exclusief drankjes. Geef je snel op via het e-mailadresactiviteiten@komookgroep.nl

Aanmelden kan niet meer... Voor de wandeling ('s middags, zie het programma hierboven) is het NIET nodig je op te geven. Kom Ook!