Zaterdag 17 september 19.30 uur - Jubileumactiviteit - Gorinchem

Een avondje met elkaar bowlen blijft leuk. Deze keer in Gorinchem: A15Bowling, Franklinweg 5.

De 10 bowlingbanen zijn gehuurd van 20.00 - 22.30 uur. De inloop is vanaf 19.30 uur. Bij de bowlingbanen is ook een mooie zithoek aanwezig om gezellig met elkaar bij te kletsen.  

De entree van de avond is € 11,00 incl. twee consumpties. De prijs vanlasergamen is € 7,50 en van karten € 12,50 (incl. overall, instructies en helm). Dit zijn gereduceerde tarieven (normaal  € 9,00 en € 15,00) en komen boven op de entree. 
Het spelen van een lasergame of een heart karten duren allebei 12 minuten. Voorafgaand aan de twee  activiteiten ontvang je instructies. Met elkaar duurt dit een half uur per activiteit.

Voor het fietsen was opgave nodig. Dit kan niet meer. Voor het eten, lasergamen en/of karten is opgave nodig via: activiteit@hotmail.com

Bij opgave graag vermelden:
- naam
- e-mailadres
- woonplaats
- 06-nummer
- fietsen, eten, karten of lasergamen

Graag ook deze gegevens van degenen die jij aanmeldt. De instructie voor het karten start om 20.15 uur. Zorg dat je op tijd bent.

Karten: deze nieuwe kartbaan met twee verdiepingen heeft een lengte van maar liefst 700 meter, en is daarmee de langste van Nederland.

Door de combinatie van snelle stukken en uitdagend bochtwerk, verdeeld over twee verdiepingen, is dit een zeer uitdagende baan. Geschikt voor de echte ‘race-fans’, en tegelijkertijd een geweldige ervaring voor de minder ervaren rijders.


De instructie voor het lasergamen start om 21.15 uur.

Lasergamen: Gewapend met een laserpistool duik je de lasergame ruimte in. Van tevoren bepalen de spelers zelf of er in teams gespeeld gaat worden of om ieder voor zich te laten spelen. Uiteindelijk komt het hier op neer: schakel zoveel mogelijk tegenstanders uit door ze te raken op de speciale plekken van het pak dat iedereen draagt. 
Hierdoor verzamel je punten, heb jij of heeft jouw team de meeste punten? Je raad het al, dan heb je gewonnen! Maar let op!, in het speelveld is een 'lasermijn' verstopt. Deze mijn kan van jou een spion maken, doordat je pak de kleur van je tegenstanders overneemt, maar kan ook op jou schieten waardoor je veel punten verliest.