Vrijdag 6 en zaterdag 7 mei - Zuid-Limburg!

Droom jij ook van een bezoek aan Maastricht, een sportieve middag met je vrienden en lekker genieten van een stuk Limburgse vlaai?

Ga dan mee met ons tweedaagse uitje!

Vrijdag starten we met koffie en vlaai bij dagstrand Oost-Maarland. Daarna heb je keus uit diverse sportieve activiteiten, o.a. klimparcours, boogschieten, een Flinstones mobiel bouwen of een ritje met de traptrein. Hierna zetten we koers richting kasteel (hotel) Rolduc waar we zullen overnachten. We genieten van een heerlijk diner en ’s avonds is er een leuk programma samengesteld! 

Na het ontbijt hopen we zaterdagmorgen een bezoek te brengen aan het indrukwekkende Margraten. Vervolgens brengen we een bezoek aan de stad Maastricht. Hier heb je vrije tijd om de stad te ontdekken. 
Het is mogelijk om een steptocht door de grotten te maken (apart bij te boeken). We sluiten het programma af met een diner en dan is alweer een eind gekomen aan twee gezellige dagen Limburg.

Dit alles voor de prijs van € 125 p.p. Dit is inclusief koffie en taart, 2 activiteiten bij het dagstrand, 2 maal diner, overnachting en ontbijt. 

Wil je graag andere Kom Ook-ers beter leren kennen? Geef je dan snel op want VOL=VOL! Aanmelden kan ALLEEN OP AANVRAAG, via:komookgroep@hotmail.com

Vermeld hierbij je:
- naam
- adres (voor kasteelboeking)
- woonplaats (voor kasteelboeking)
- geboortedatum (voor kasteelboeking)
- e-mailadres
- mobiele nummer.

Na aanmelding krijg je van ons een e-mail met gegevens over de betaling en het keuzeprogramma ;-)