Zaterdag 17 september 14.00 uur - Fietstocht en bowlen - Kinderdijk

Jubileumactiviteit! Een sportieve fietstocht langs de bekende molens van Kinderdijk! Fiets gezellig mee en geniet van de molens, prachtige natuur en gezelligheid in de Alblasserwaard. 
De fietstocht is rond de 25 kilometer en start om 14.00 uur bij Partycentrum De Klok, Molenstraat 117 in Kinderdijk. Tussendoor stoppen we een keer om iets te drinken. 
En wanneer er tijd over is, is er ook gelegenheid om in Kinderdijk te wandelen. Het huren van de fiets is € 10,-. 
Na de fietstocht eten we in de sfeervolle museumzaal van het Partycentrum De Klok gezellig met elkaar soep, patat en een snack. De kosten hiervan zijn € 10,00 inclusief één consumptie.

We sluiten deze sportieve middag af met een avondje bowlen bij A15 Bowling in Gorinchem, Franklinweg 5. De banen zijn gehuurd van 20.00 - 22.30 uur. Inloop vanaf 19.30 uur. Vanaf 21.00 uur kun je ook karten en/of lasergamen.
De entree van de avond is € 11,00 inclusief twee consumpties. De prijs van lasergamen is € 7,50 en van karten € 12,50 (inclusief overall, instructies en helm). Dit zijn gereduceerde tarieven (normaal € 9,00 en € 15,00) en komen boven op de entree. 
Het spelen van een lasergame of een heart karten duren allebei 12 minuten. Voorafgaand aan de twee activiteiten ontvang je instructies. Met elkaar duurt dit een half uur per activiteit.
Voor het eten, lasergamen en/of karten is opgave nodig.

Bij opgave graag vermelden:
- naam
- e-mailadres
- woonplaats
- 06-nummer
- fietsen, eten, karten of lasergamen

Graag ook deze gegevens van degenen die jij aanmeldt, viaactiviteit@hotmail.com

Instructie van het karten begint om 20.15 uur

Karten: deze nieuwe kartbaan met twee verdiepingen heeft een lengte van maar liefst 700 meter, en is daarmee de langste van Nederland.
Door de combinatie van snelle stukken en uitdagend bochtwerk, verdeeld over twee verdiepingen, is dit een zeer uitdagende baan. Geschikt voor de echte ‘race-fans’, en tegelijkertijd een geweldige ervaring voor de minder ervaren rijders.

Instructie van het lasergamen begint om 21.15 uur

Lasergamen: Gewapend met een laserpistool duik je de lasergame ruimte in. Van tevoren bepalen de spelers zelf of er in teams gespeeld gaat worden of om ieder voor zich te laten spelen. Uiteindelijk komt het hier op neer: schakel zoveel mogelijk tegenstanders uit door ze te raken op de speciale plekken van het pak dat iedereen draagt. 
Hierdoor verzamel je punten, heb jij of heeft jouw team de meeste punten? Je raad het al, dan heb je gewonnen! Maar let op!, in het speelveld is een 'lasermijn' verstopt. Deze mijn kan van jou een spion maken, doordat je pak de kleur van je tegenstanders overneemt, maar kan ook op jou schieten waardoor je veel punten verliest.

Kom Ook!