Sportieve wandeling op de Utrechtse Heuvelrug

Vrijdag 27 april | Koningsdag - 14.30 uur - Rhenen

Op deze middag staat je een stevige wandeling te wachten op de Utrechtse heuvelrug. Op weg door het verrukkelijke bos zal je enkele stijgende en dalende paden moeten nemen. Maar dit wordt beloond met prachtige uitzichten. Via een lange trap bereik je het hoogste punt. Je ziet dan een prachtig uitzicht over de Gelderse Vallei.

De wandeling (1½ uur) loopt deels over zandafgraving, prehistorische grafheuvels, wallen, beukenlanen en de overgangen tussen heuvelrug en valleien. Opvallend is het grote hoogteverschil van vijftig meter op Kwintelooijen.
We verzamelen om half 3 op recreatieterrein De Kwintelooijen, Oude Veensegrindweg 55, 3911 TA Rhenen

Daarna is het mogelijk om op 18.00 uur te TAFELGRILLEN in The Maxx, Koningsschot 55 in Veenendaal. Twee uur lang onbeperkt genieten van diverse soorten vlees, 2 soorten vis, salades, groenten, soep, stokbrood, friet en saus. We sluiten af met 4 verschillende soorten ijs.
Na het tafelgrillen kun je een keuze maken tussen glowgolfen of lasergamen. Ook mogelijkheden om te karten of te jumpen.

Ben jij er 27 april gezellig bij? Voor avondprogramma is opgave nodig. Geef je voor 21 april hier snel op.
De kosten voor tafelgrillen inclusief glowgolfen of lasergamen zijn € 30,-. Wil je alleen glowgolfen of lasergamen, dan zijn de kosten € 9,-.

Kom Ook! Op Koningsdag gezellig met elkaar wandelen, tafelgrillen en glowgolfen etc.


Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.