Wandelpuzzelrally in vestingstad Gorinchem

gorinchem 1
Gorinchem
Gorinchem poort

Donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag) 14.30 uur  in Gorinchem

In lijn met de jaarlijkse traditie stappen we dit jaar weer in de wereld van Looks & Brains! Voor deze spannende, sportieve en sfeervolle wandelpuzzelrally zijn jullie dit keer uitgenodigd in Gorinchem. Gorinchem is een hele oude stad met de oudste vestingwallen, fraaie oude huizen, gelegen aan de rivieren De Merwede en De Linge.

Uitgerust met een rallyboek met routekaart en foto’s, ga je al wandelend op weg door de verrassend mooie stadskern van Gorinchem; speurend naar gefotografeerde objecten en vraagstukken oplossend bij elk gevonden object. Met daarnaast de uitdaging de andere equipes voor te blijven… 
Ook dit jaar is Looks & Brains er weer in geslaagd om jullie een middag flink bezig te houden met een creatief samenspel van speuren, ontdekken en oplossen (www.looks-brains.nl).

Start- en finishlocatie is Christengemeente, Driekoningenstraat 2, 4201 JR  Gorinchem (parkeren: dichtstbijzijnde is Kazerneplein € 1,60 per uur of Buiten de Waterpoort € 3,- per dag, gratis: Woonboulevard, Spijksedijk 16 (10 minuten lopen: https://www.gorinchem.nl/inwoners/parkeren-binnenstad_43322/). Ons advies is parkeren ‘Buiten de Waterpoort’.
Vanaf 14.00 uur staat de koffie klaar; start eerste equipe rond 14.45 uur.
We sluiten af met een feestelijke prijsuitreiking, rond 18.45 uur. Kom ook!

De kosten voor de wandelpuzzelrally bedragen: € 13,- inclusief consumptie. Met eten ( patat met frikandel of kroket) samen € 20,- (inclusief drinken). Opgeven voor middagprogramma en/of eten via Nienke nienke1990@hotmail.nl  t/m maandag 22 mei.
Graag je naam, e-mailadres, woonplaats en 06-nummer (ook van degenen die je aanmeldt). 

’s Avonds staat het thema Sara, het meisje dat op transport ging’, door rabbijn Lody van der Kamp.

Kom Ook!

Gorinchem_3_aangepast
wandelpuzzelrally5

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.